Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Analóg jelfeldolgozás

Az ipari felügyeleti alkalmazásokban történő felhasználás során, az érzékelők rögzíthetik a környezeti feltételeket. A folyamat során az érzékelők jelei kerülnek felhasználásra, hogy folyamatosan nyomon kövessék a megfigyelt területen lévő változásokat. Digitális és analóg jelek is előfordulhatnak. Általában elektromos feszültség vagy áram érték keletkezik, amely arányosan felel meg a megfigyelt fizikai változóknak

Analóg jelfeldolgozásra van szükség akkor, amikor az automatizálási folyamatoknak folyamatosan fenn kell tartaniuk, vagy el kell érniük a meghatározott feltételeket. Ez különösen fontos a folyamat-automatizálási alkalmazások esetében. Általában szabványosított elektromos jelek kerülnek felhasználásra a mérnöki folyamatban. A 0(4)...20 mA / 0 ... 10 V analóg szabványosított áram/feszültség kerül felhasználásra fizikai mérések során és ellenőrzési változókként.

Igyekszünk megfelelni az egyre növekvő kihívásoknak az automatizálás területén és olyan termék portfóliót kínálni, amely kifejezetten az analóg jelfeldolgozás területén használt érzékelők jeleinek a feldolgozási igényeire van szabva.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.