Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lakossági moduláris eszközök

A JSVILL online shop villamossági anyagok széles választékával várja úgy a szakembereket mint a végfelhasználókat. Világmárkák lakossági villanyszerelési megoldásai és praktikus kiegészítői, közül válogathatsz.

Ha építkezel, most vettél ingatlant, lakásfelújításba, ingatlan korszerűsítésbe kezdtél, a legtöbb villamossági alapanyagot beszerezheted online szaküzletünkben.

Az Easy 9 kiselosztókat úgy tervezték meg, hogy azokba DIN sínes készülékeket lehessen szerelni háztartási környezetben. A beltéri használatú kiselosztók 8, 12, 18, 24 és 36 modulos változatban érhetők el. Ergonomikus dizájnjuknak köszönhetően könnyű az installáció. Kétféle színkivitelben szerezheted be a JSVILL- nél: füstszínű átlátszó vagy teli átfordítható (fedlappal együtt) és 180°- ban nyitható ajtók.

A Resi 9 a lakossági piacra szánt DIN sínre szerelt védelmi eszközök teljes választékát kínálja, amelyek a villás fésűs gyűjtősínnek köszönhetően kis szekrényben is könnyen szerelhetőek.
Könnyen bontható: ha egy termék leszerelése szükségessé válik, egyszerűen lecsatolható az eszköz a teljes sor lebontása nélkül
A Resi 9 védőeszközei kiváló esztétikai megjelenést és érzést nyújtanak.

A Resi 9 védelmi eszközök a következők: Kismegszakítók 4,5 kA megszakítási kapacitással, áramvédős kismegszakítók, áram-védőkapcsolók földzárlatvédelemhez, szakaszoló kapcsolók, fésűs gyűjtósínek az áramelosztáshoz. A Resi 9 eszközök alsó betáplálásúak.

Rendezés:
Nézet: