Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

JS Villamosipari termékek kis és nagykereskedelme

 

JS Electrical Solutions Kft. 2018 augusztusában kezdte működését azzal a céllal, hogy a villamossági anyagok tekintetében felmerülő, egyre növekvő piaci igényeket magas minőségben és versenyképes árban tudjunk kiszolgálni. Cégünk üzletpolitikájában kiemelt fontosságú a korrekt megbízható üzleti magatartás és a magas színvonalú szakmai segítségnyújtás minden kedves partnerünk számára.

Árukínálatunk széleskörű, kiterjed minden a villamosiparral kapcsolatos területre. Kizárólag az Európai Unió által minősített termékeket forgalmazzuk. A megrendelt árut beszállítóinktól a lehető legrövidebb határidőn belül beszerezzük, és igyekszünk azt a lehető legrövidebb időn belül a kívánt helyre juttatni.

Cégünk kínálata folyamatosan bővül a változó piaci igényeknek megfelelően.

Hamarosan elindítjuk a kínai import ügyintézés szolgáltatást is, megkönnyítve a kapcsolatot a távol kelet és Európa között. Kollégáink több mint 10 éves külkereskedelmi tapasztalattal igyekeznek akadálymentessé tenni a néhol rendkívül göröngyös és buktatókkal teli utat. Mi gyakran tartózkodunk Kínában és a kinti partnereink segítségével állunk az önök rendelkezésére.

Célunk:

  • megfelelni a XXI. század elvárásainak
  • színvonalasabban kiszolgálni és megtartani vevőkörünket;
  • kellemes munkakörülményeket és kiegyensúlyozott megélhetést biztosítani kollégáink számára.

Jsvill iroda Debrecen

Irodánk Debrecenben

 

 

Jsvill partnerlátogatás Párizsban

Partnerlátogatás Párizsban

 

 

Jsvill Import beszerzés folyamatban

Import beszerzés folyamatban