Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vezetékösszekötők

Egyszerű, biztonságos, karbantartásmentes: tökéletes DIN-sínhez, áramköri panelekhez, elosztó dobozokhoz és vezérlőszekrényekhez, valamint dugaszolható csatlakozókhoz - a WAGO valamennyi alkalmazáshoz a legmegfelelőbb villamos csatlakozást kínálja. Szerezd be őket a JSVILL-nél.

A WAGO vezetékösszekötői a megfelelő megoldást kínálják a kötődobozokban és az elosztó szekrényekben egyaránt, minden telepítési munkához. A Push-in csatlakozástechnológia egyszerű használata sok időt és pénzt takaríthat meg.

Villamos csatlakozásaink jellemzői:

Időtakarékos, gyors és egyszerű használat
Minden vezetéktípushoz
Megbízható minden alkalmazásnál
Hosszútávon biztos kötés a felhasználó képességeitől függetlenül
Megfelelő sorkapocs és vezeték összekötő minden alkalmazáshoz
Minimális helyigény
Átlátható huzalozás a vezérlőszekrényekben és a kötődobozokban
Karbantartásmentes telepítés
Állandó, megbízható csatlakozások


Akár elosztódobozokban, akár elágazó dobozokban használjuk, a szerelési munkákhoz a WAGO sorkapcsok és csatlakozók a megfelelő termékek .A 221-es sorozat rendkívül időtakarékos még a nagyobb energiafogyasztású berendezések esetében is, valamint biztonságos beszerelést biztosít a nagy keresztmetszetű vezetékeknél is.

Az említett sorkapcsok két ellenőrző nyílással rendelkeznek: az egyik a vezeték bekötési oldalán, a másik pedig az ellenkező oldalon. Ez a két, könnyen hozzáférhető nyílás kényelmes tesztelést tesz lehetővé.

Az oldalsó süllyesztett markolatnak köszönhetően a 221-es szériát bármilyen helyzetben stabil tartást biztosít. Az áttetsző ház ideális a kapcsolatok vizuális ellenőrzésére. DIN-sínes adapter lehetőségével is élhet a vásárló, amellyel a vezeték összekötő könnyedén felszerelhető kapcsolószekrényekbe is.

Az akár 6mm2 keresztmetszetű vezetékek bekötési lehetősége teljesen új lehetőségeket kínál: nagy teljesítményű fény- és jelzőberendezéseknél, vagy akár kereskedelmi épületek légkondicionáló rendszereinél.

Elektromos csatlakozástechnika kedvező áron, gyors szállítással!

Rendezés:
Nézet: