Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LED fényforrások

A LED fényforrások sokkal tartósabbak, mint a normál, hagyományos izzók. Fogyasztásuk messze alacsonyabb elődeikhez képest, csupán néhány Watt teljesítménnyel sokkal több fényt ad le egy ilyen izzó. Energiamegtakarításuk 80%-a a hagyományos körtékhez képest. Élettartamuk több év, akár 10-szerese a Wolfram szálasokhoz képest.

A LED fényforrások több spektrumban, fénytartományban érhetők el, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet: rendszerint hidegfehér, középfehér és melegfehér színárnyalatok választhatók.
Otthonra célszerűbb a Nap színtartományához közelebb eső színhőmérsékletűeket választani, ezek nyugtatóbbak, az irodai vagy nagyobb terek megvilágításához viszont érdemesebb a hidegfehér vagy középfehér LED égőket alkalmazni.

Foglalatát tekintve sokféle izzó létezik, amelyeket a JSVILL webáruházban a LED fényforrások alatti kategóriában találod meg.

Használatukat ajánljuk otthonvilágításban, irodahelyiségek, üzlethelyiségek, bemutatótermek, szalonok, irodák, raktárhelyiségek megvilágításában.

Rendezés:
Nézet: